FACELIFT delavnica kranjj

Termin:  nedelja, 7. april
Ura:  9:00 – 17:00
Lokacija:  Kranj, Kokrica – točno lokacijo prejmeš ob prijavi

Cena:  380 € cena delavnice
           190 € v primeru, da delavnico ponavljate ali ste stari 16-17 let   

Vsakič, ko se pogledaš v ogledalo in obsojaš tisto, kar vidiš, si celice zapomnijo in zaklenejo to sodbo.

Access Facelift je telesni proces, ki daje telesu možnost, da spremeni omejujoče energije in sodbe, ki se zaklenejo v naš obraz, glavo, prsni koš in ostale dele telesa.

Kaj če je starost samo stališče, ki smo ga zaklenili v svoje telo?

Prijava na tečaj Access Facelift

Access Facelift je nežen telesni proces, ki se izvaja s polaganjem rok, ki poglobi in pospeši naravne sposobnosti zdravljenja telesa.

Osvežen in sijoč videz je viden že po enem tretmaju.

Na delavnici se boš naučil/a tehnike Access energijski Facelift, katerega lahko delaš sebi in drugim. Prejeli boste certifikat za opravljeno delavnico, ki velja za vedno in po celem svetu.

Access Facelift ne deluje samo na izgled tvojega telesa, ampak na tvoje celotno življenje naredi lifting oz. dvig. Midva bi ga včasih raje poimenovala LIFElift, saj ta proces dvigne naše življenje na višji nivo. Da ne hodimo več trdno po našem planetu z nahrbtnikom polnih sodb in stališč o našem izgledu. Da se tega osvobodimo in začnemo živeti bolj lahkotno.

LJUDJE POROČAJO O NASLEDNJIH SPREMEMBAH:

Svetleč in žareč obraz
Elastičnost kože
Jasnost oči
Sijoči lasje
Dvig prsi in zadnjice
Izboljšanje energije
Povečana sprostitev
Manj sodb samega sebe

access facelift Kranj

HITRA DEJSTVA O ACCESS ENERGIJSKEM FACELIFT-U​

KAJ JE TO?

Accessov Energijski facelift je dinamičen, vendar nežen telesni proces, ki ga izvajamo z dlanmi, ki poglobi in pospeši naravne ozdravitvene zmožnosti telesa ter dopušča celicam vašega obraza ponovno pridobiti njihov naravni sij, mladostnost in lepoto.

ZA KOGA JE PRIMEREN?

Ta proces je namenjen vsem, ki jih zanima, da bi bili videti mlajši, se počutili bolj polni energije in mlajši. Accessov facelift lahko pripomore tudi k celostnemu zdravljenju, dobremu počutju in lahkotnosti v telesu. Te preproste tehnike se lahko nauči vsakdo. Učenje Accessovega Energijskega facelifta je še posebej opolnomočajoče, tako da lahko podarjate in prejemate dobrobiti tega dinamičnega procesa na tedenski ravni.
Accessov Energijski facelift je lahko tudi briljantno dopolnilo h kateremukoli poslu, ki ima opravka s strankami in njihovimi telesi – lepota, dobro počutje, masaža in več.


KOLIKO SEANS BOM POTREBOVAL?

Da bi prejeli fantastične rezultate in poželi vse dobrobiti tega procesa, ne obstaja priporočeno število seans Accessovega facelifta. 
Nekateri celo poročajo, da so videli spremembe zgolj po eni seansi. Kakorkoli, prav tako kot obiskovanje telovadnice  – več kot jih boste prejeli, boljše se boste počutili in bolje boste videti.
Accessov facelift ne koristi zgolj vašemu obrazu. Ta močna praksa tudi vedno prispeva vašemu telesu in mu omogoča, da se znotraj in zunaj počuti zdravo ter pomlajeno.

KDAJ SE JE ZAČEL?

Access facelift je pred dvajsetimi leti ustvaril Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa. 
Danes ta telesni proces izvaja več kot 1800 facilitatorjev po vsem svetu.

Mnenja udeležencev

MOČ DOTIKA

Zdravilni dotik – ko se ena oseba dotika druge, lahko spremeni osebo na celični ravni, in pomaga obnoviti telo nazaj v njegovo naravno stanje samozdravljenja, samopomlajevanja in samoobnavljanja.

Številne znanstvene študije so potrdile zdravilno moč dotika. Na Inštitut za raziskovanje dotika na fakulteti za medicino na univerzi v Miamiju soodkrili, da lahko dotik zmanjša stresne hormone, kot so kortizol, upočasni bitje srca, zniža krvni tlak in celo pomaga pri prebavi.

Poleg tega je dr. Matthew Hertenstein na Univerzi DePauw v Indiani ugotovil, da je dotik v življenju vsake osebe izjemno pomemben in da pomanjkanje dotika lahko “vodi do neoptimalnega zdravja”.

Si želite preizusiti Access energijski Facelift na osebni seansi?

Preizkusite ga lahko na senasi telesnih procesov na katero se lahko prijavite tukaj:

Prijava na tečaj Access Facelift