kreacija bogastva z moiro bramley seminar

Termin:  sobota & nedelja 28. in 29.januar
Ura:  9:30 – 17:30
Lokacija:  Ljubljana – točno lokacijo prejmeš ob prijavi

Cena:  680 €
Facilitatira: Moira Bramley
Seminar bo potekal v angleščini in bo simultano preveden v slovenščino (brez doplačila).

Ste pripravljeni doseči, da denar dela za vas, namesto da vi delate za denar?

Ste končali s tem, da zaslužite ravno dovolj denarja za plačilo računov?

Je sedaj čas za več?

Ta seminar vas bo seznanil z edinstvenim naborom orodij in energetskih procesov, ki jih lahko uporabite za odklepanje področij svojega življenja, kjer omejujete količino denarja, ki ga imate in prejemate.

Prijava na seminar

Kaj boste prejeli?
-Uvodni večer + 2 cela dneva z Moiro Bramley v živo ali online.
-Orodja in energijske procese, da odklenete področja vašega življenja, kjer ste omejili količino denarja katerega ste voljni imeti in prejeti.
-Avdio posnetke, ki jih lahko poslušate znova za še več spremembe.
-Podporno skupino na Telegramu.

Če ste novi ali že izkušeni z orodji Access Consciousnessa, je ta seminar za Vas! Spoznali boste in raziskovali nabor neverjetnih orodij, tehnik, metod in procesov, ki jih lahko uporabite na kateremkoli področju vašega življenja.

Ničesar drugega ne potrebujete, kot željo po večjih možnostih in da ste seznanjeni s čistilnim izrekom Access Consciousnessa. Več o čistilnem izreku najdete TUKAJ.

 

Kdo je Moira Bramley?

Moira je odraščala v revni družini z očetom, ki je bil alkoholik in odvisnik. Čeprav je imela v šoli težave, se je odločila, da bo njeno življenje drugačno. Tako je s svojim prvim poslom prodaje rabljenega pohištva začela že pri 19. letih.

Danes je Moira multi-miljonarka, uspešna investitorka, coachinja za obilje in certificirana facilitatorica Access Consciousness-a. V lasti ima več podjetij, obsežen portfelj delnic, je solastnica gradu Castello di Casalborgone v Italiji in investitorica projekta El Lugar na Kostariki, kjer razvijajo trajnosten način gradnje in bivanja za podporo naravi.

Moira pravi: “Ko sem odkrila Access Consciousness, sem že bila multi-milijonarka, vendar nisem znala biti povezana s seboj.  Access mi je pomagal, da sem dobila več dostopa do radosti z denarjem (česar prej nisem imela) ter prostor in moč, da resnično živim, namesto da ‘imam življenje’, ki me ubija. Hkrati sem se tudi naučila delovati tako, da ne delam več destruktivnih odločitev na nobenem področju življenja.”

 

Kaj če je to tisto, kar ste iskali?