2dd433 c7da 1431 400 5c88ab825a86 RRFY 2880x1200

Datum:  16. in 17. september
Termin: 9:30-16:00

Lokacija:  v živo v Ljubljani – Eurostars uHotel

Facilitatorica: Moira Bramley
Cena:  1.200 € 
Cena samo za UVODNI večer: 80€

Prijava na delavnico

Seminar Pravo bogastvo za vas bo potekal:

UVOD – petek 15.9. – 
MASTERCLASS – preko ZOOMa: 24. in 25. november – 18:00-21:00
MASTERCLASS – sobota – v ŽIVO v Kranju – 9:30-17:00

Beseda odnos pomeni razdaljo med dvema predmetoma in ko pogledate večino  odnosov,  je  to  natanko  tisto,  kar  se  dogaja. 

Projekcije, pričakovanja in sodbe, na katerih odnosi najpogosteje temeljijo, namesto skupnosti ustvarjajo ločevanje in nazadnje uničijo odnos.

Odnosi na drugačen način so povabilo k nečemu večjemu. Je povabilo k  skupnosti. Na tem  seminarju  boste  dobili  preprosta  in  pragmatična orodja,  zasnovana  tako,  da  vas  opolnomočijo,  da  boste  ustvarjali odnose, ki resnično delujejo, začenši z odnosom s seboj.

Pri Odnosih na drugačen način gre predvsem za opolnomočanje vas, da ste, to kar ste.

Gre za to, da nikoli ne odrežete nobenega dela sebe v prid nekoga drugega.

Je  povabilo  k  prijaznosti,  hvaležnosti,  lahkotnosti,  radosti  in igrivosti v odnosih.

Uvodni seminar je namenjen temu, da namočimo prste v to izjemno široko področje odnosov, ter da vas povabi k opuščanju načina izvajanja  odnosov  na podlagi resničnosti vseh drugih ter nekih splošnih norm, ki so nas obdajale že od otroštva,  ki  temelji  na  projekcijah, pričakovanjih,  sodbah  in  lažeh.  

Povabili  vas  bomo  k  svežim  in  novim načinom  bitja  ter  ustvarjanja  onkraj  tega, kar je normalno in splošno sprejemljivo,  v  prostor bivanja z drugimi, ki bo deloval za vas.

Na seminarju, se bomo še bolj poglobili v neskonče možnosti področja odnosov, saj ne bo teme ali stvari, ki se jih ne bi mogli ali smeli dotakniti ali raziskati. 

Nekaj primerov, kamor nas popotovanje lahko zapleje; seks, denar, skupno ustvarjanje, skupno življenje, otroci, premoženje, prepiri, ljubosumje, premoščanje neskladnosti, …

Ta seminar vsebuje tudi priročnik, kjer boste prejeli orodja in procese, ki  vas  bodo  opremili,  da  boste  imeli  več  izbire,  več  prostora  in  več možnosti glede vsake vrste odnosa, vključno z odnosom, ki ga imate s sabo.

Ste pripravljeni na popotovanje v to, da boste dejansko začeli ustvarjati svoje odnose in ne, da jih trpite ali zgolj vzdržujete?

Kaj če so odnosi lahko zabavni, lahkotni in kreativni? 

Kaj če so lahko prispevek in darilo vašemu življenju in lahko namesto oteževanja ter tavme in drame, obogatijo vaše življenje, da postane takšno, da ga je vredno živeti?

O čem bi radi vprašali, govorili ali izvedeli več, kar si doslej še nikoli niste drznili vprašati ali se o tem pogovarjati nikjer drugje; onkraj sodbe in tega, kar je pravilno ali napačno? 

Tam zunaj obstaja celo vesolje možnosti, vi pa morda pravite: »Ne, imeti hočem le tukajšnje majhne okvirje« … Kaj če bi si drznili izbrati onkraj okvirjev tega, kar mislite, da lahko imate ali tega za kar mislite, da je na voljo? … Kaj če je na voljo nekaj popolnoma drugačnega? 

Ali povprašujete po tem ali se poskušate zadovoljiti s tistim, kar vam drugi in vaše okolje pravijo, da lahko imate? 

Kaj VI veste o tem, kar je na voljo z odnosi in ali ste se voljni podati na dogodivščino z nami?

Kaj če bi pravljični odnos resnično lahko obstajal? Vaša pravljica, vaša resničnost, ki se začne z vami…

 

Kontakt:
Miha Stare – 040 365 165
E-mail: radost@sandramiha.com


Seminar vodi:
Marja Zapušek RDD CF

 

52810427 10156970737317789 7921919997532700672 n