Access Consciousness čistilni izrek

Kaj pomenijo te čudne besede?
“Right and Wrong, Good and Bad, POD & POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds®”.

To je čistilni izrek Access Consciousnessa. Je kot čarobna paličica. Ste kdaj želeli biti sposobni spremeniti stvari zgolj tako, da bi jih vprašali, če bi se spremenile? To je natančno to, kar naredi čistilni izrek.

Čistilni izrek je oblikovan tako, da vzbudi energije in jih očisti. Ni vam ga treba razumeti, da bi deloval. Oblikovan je tako, da zaobide vaš logični um. Če bi vaš logični um lahko razrešil vse, kar v vašem življenju ne deluje, potem bi to verjetno že storil. S čistilnim izrekom dosežete vaš “nori um”, kjer so vsi odgovori v zvezi z življenjem, ki ga ustvarjate.

Čistilnega izreka vam ni treba izreči na glas, da bi deloval.

Na kratko, čistilni izrek sprašuje po nezavednem, ki vas ustavlja in povzroča, da ste obtičali na področju resničnosti, ki ga želite spremeniti. Na področjih življenja, ki za vas ne delujejo, obstajajo določeni vidiki, ki jih niste voljni zaznati, védeti, biti ali prejeti. Čistilni izrek je oblikovan tako, da zaobide vaš razmišljajoči logični um. Oblikovan je tako, da vam omogoča dostop do več zavedanja in več zmožnosti delovanja iz zavesti, čeprav ne razumete besed in spoznavno ne razumete, kaj ustvarja omejitev.

Namen vsakega vprašanja je vzbuditi toliko energije omejitev in obsodb v zvezi s področjem, ki ga čistite, kot je le mogoče, nato pa jih s čistilnim izrekom odstraniti. Čistilni izrek, ki sledi, je Accessov kratek povzetek vseh različnih energij, za katere prosimo, da se očistijo.

Right & Wrong, Good & Bad: Pomeni vse tisto, kar je „prav, dobro, popolno in pravilno v zvezi s tem, in vse, kar je narobe, slabo, grozno, zlobno, podlo in strašno v zvezi s tem“. Nanaša se na vse stvari, za katere menimo, da so prave, dobre, popolne in/ali pravilne in nas najbolj onemogočajo, saj jih ne želimo opustiti, ker smo se odločili, da so pravilne.

POC (point of creation, točka stvarjenja ) se nanaša na točko stvarjenja misli, občutkov in čustev, ki nastanejo, tik preden se odločimo, da želimo nekaj  imeti.
POD (point of destruction, točka uničenja ) se nanaša na vse načine, na katere smo se uničevali z namenom, da bi ohranili to, kar čistimo.

All 9 (vseh devet) se nanaša na devet plasti tega, kar energijsko čistimo.

Shorts se nanaša na to, kar je v „zvezi s tem pomembno, vse, kar je v zvezi s tem nepomembno, vse, kar je kazen, in vse, kar je nagrada za to.“

Boys se nanaša na nuklearne sfere, ki so nastale pred razvojem govora. Pravzaprav se nanašajo na tista področja našega življenja, kjer smo nenehno skušali nekaj spremeniti, vendar brez uspeha.

Beyonds je občutek ali senzacija v našem telesu, ki nas popolnoma zaustavi na naših poteh.

Podrobneje čistilni izrek razloživa tudi na Access Bars delavnici.