Sva Sandra in Miha Stare

Najin življenjski slog naju vodi, da z igrivostjo in lahkotnostjo ustvarjava svojo realnost.
Sva strastna popotnika. Poleg raziskovanja našega čudovitega planeta, pa tudi zelo rada raziskujeva možnosti onkraj te realnosti. To počneva že od leta 2014. Začela sva z jogo, vsakodnevno meditacijo, regreso terapijami, kvantnimi meditacijami, vipassano (10 dni meditiranja v popolni tišini) itd. Več o tem lahko preberete spodaj v najini življenjski zgodbi.
Trenutno pa nama je najbolj lahkotno to početi z orodji Access Consciousness. 
O Accessu se zelo aktivno izobražujeva od leta 2019.
Udeležila sva se preko 60 seminarjev in delavnic na temo Access Consciousness. 
In komaj začela sva – kaj vse je še mogoče?

Z najino osebno in duhovno rastjo se širi najino zavedanje. Zavedanje vsega kar se dogaja. Vidnega in nevidnega. Zavedanje ni samo, da imamo oči odprte – to je samo budnost. Zavedanje pomeni biti prisotni z vsem brez sodbe. Z vsako osebo, z vsako situacijo. Neglede na to kako izgledate, koliko denarja imate in kako ste oblečeni. To se največkrat občuti, ko ste sami nekje v naravi. Narava nas ne sodi. Tudi če imate mastne lase ali se niste obrili.

Sama sva se Access Consciousnessu “upirala” skoraj eno leto, saj sva imela polno sodb okrog tega brez, da bi se sploh pozanimala za kaj se gre. Potem pa sva le dopustila in se udeležila najine prve Access delavnice o denarju. Kmalu zatem je najina finančna realnost zelo ekspandirala. Te rezultati so naju potegnili, da poskusiva še več od Accessa. Kmalu sva šla na Access Bars delavnico in rezultati so se samo nizali eden za drugim 🙂 
Orodja Access Consciousnessa, ki sva se jih naučila na delavnicah sva uporabljala v praksi in na popolnoma lahkoten način spreminjala najino celotno realnost.
 
Že leta 2019 sva postala tudi uradno certificirana facilitatorja Access Bars in Access telesnih procesov. Facilitator je nekdo, ki opolnomoča ljudi, da uporabijo svoje vedenje. Midva vas ne bova naučila, kaj je prav in kaj narobe. Midva vam bova pokazala kaj je mogoče, in potem uporabite tista orodja, ki delujejo za vas in rezultati bodo sledili. Tukaj ne gre za copy paste tega, kar počneva midva in bo potem delovalo tudi za vas. 
Tukaj gre za odkrivanje kaj deluje za vas in kako dostopate do sebe.

Leta 2021 pa je Miha po dolgem izobraževanju postal tudi CF – Certifician facilitator Access Consciousnessa in lahko uči tudi vse napredne seminarje in delavnice. Med njimi tudi osrednji seminar Temelji.
sandra miha stare access bars access consciousness

Bi naju rad/a spoznal/a še bolj?

Preberi najino ŽIVLJENJSKO ZGODBO
s klikom na spodnji gumb