POGOJI POSLOVANJA IN ZASEBNOSTI

Ponudnik storitev in lastnik spletnega mesta

Ponudnik storitev na spletni strani www.sandramiha.com in lastnik spletne strani je podjetje Sandra Stare s.p., svetovanje in izobraževanje (v nadaljevanju ponudnik).

Avtorske pravice

Vsi materiali in besedila, ki se nahajajo na spletni strani www.sandramiha.com  so last ponudnika ali gostujočih avtorjev na spletni strani www.sandramiha.com . Če jih želite deliti, prosim zraven pripišite avtorja oz. povezavo do te strani, kot vira materiala ali besedila.

Podatki o podjetju:
Sandra Stare s.p.
Zgornje Bitnje 186
4209 Žabnica
radost@sandramiha.com
040 805 461

1. KATERE PODATKE SHRANJUJEMO?
Shranjujemo vse podatke, ki jih potrebujemo za ohranjanje svojih razmerij s kupci in strankami. Podatki segajo od zapisov, ki vsebujejo polno ime, elektronski naslov in državo, do obširnejših zapisov, ki vsebujejo polno ime, telefonsko številko, elektronski naslov, domači in službeni naslov ter podatke o vzdrževanih družinskih članih.
Če se udeležite usposabljanja ali kupite izdelek, bomo za davčne namene shranili vašo davčno številko ali identifikacijsko številko za DDV in vse podatke, ki jih potrebujemo za izdajo pravilnega računa v vseh sodnih pristojnostih, kjer delujemo.
Shranimo lahko tako vaš naslov za pošiljanje, da vam lahko dostavimo izdelke, kakor tudi naslov za izdajo računa, ki se lahko uporabi za preverjanje plačil s kreditno kartico ali drugih metod plačila.

2. ZAKAJ SHRANJUJEMO VAŠE PODATKE?
Vaše podatke shranjujemo, da vam lahko zagotavljamo svoje brezplačne storitve in da izpolnimo svoje pogodbene obveznosti do kupcev in strank.
Osebne podatke shranjujemo, da bi vam lahko pošiljali informacije, brezplačne vzorce, izdelke in vas registrirali za udeležbo na usposabljanjih in konferenčnih klicih.
Posnetki usposabljanj in konferenčnih klicev se shranjujejo in pošiljajo, da se kupcem in strankam omogoči predvajanje usposabljanj ali konferenčnih klicev, ki so se jih udeležili. Po izvedbi prej navedenih usposabljanj in konferenčnih klicev se posnetki tudi preoblikujejo v izdelke, ki se prodajajo v trgovini.

3. KDO IMA DOSTOP DO VAŠIH PODATKOV?
Do vaših podatkov imamo dostop moja ekipa in jaz, da lahko izpolnjujemo svoje pogodbene obveznosti do naših kupcev in strank. Moja ekipa lahko vključuje mojo skupino za komuniciranje in trženje, moje organizatorje dogodkov in moje administrativno osebje.

Poleg tega delo na specializiranih nalogah, na primer v okviru informacijske tehnologije in računovodstva, ki ga naročim pri zunanjih izvajalcih, včasih zahteva, da svetovalcem zagotovim dostop do vaših podatkov, če je to potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti do državnih organov ali za razvoj ter izboljšave mojih storitev.
Poleg tega imajo (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Združene države Amerike, (2) Access Consciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Irska in (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Avstralija, ki se skupaj navajajo kot „Access Consciousness“ ali „podjetja“, dostop do vaših osnovnih podatkov (polno ime, elektronski naslov, poštni naslov, država in telefonska številka), ko se prijavite na eno od mojih usposabljanj Access Consciousness prek mojega splošnega spletnega mesta ali prek www.accessconsciousness.com. To velja za usposabljanja v živo (osebno), konferenčne klice in spletne tečaje, kakor tudi usposabljanja, ki so na voljo v obliki zvoka v živo in pretočnega videa.

Upoštevajte: Access Consciousness pridobi samo dostop do vaših osnovnih podatkov, ko se prijavite na enega od usposabljanj ali klicev Access Consciousness, ki jih ponujam. Access Consciousness nima dostopa do vaše davčne številke ali identifikacijske številke za DDV.

4. ALI VAŠE PODATKE KOMU POSREDUJEM?
Kot je navedeno zgoraj, vaše podatke posredujemo Access Consciousness, če se prijavite na usposabljanje Access Consciousness.

Access Consciousness je franšizni sistem, ki prek svojega spletnega mesta www.accessconsciousness.com uporablja skupno svetovno orodje za trženje.

Upoštevajte:
vaših podatkov ne posredujemo facilitatorjem, pri katerih niste opravili usposabljanja. Access Consciousness zavezuje ista pogodba o varstvu podatkov, ki se je držimo tudi sami.

5. KAKO DOLGO SO SHRANJENI PODATKI?
Podatke imam shranjene, dokler …
ste z mano v razmerju kot kupec, stranka ali zainteresirana stranka,
sem za to zakonsko zavezan(-a), za davčne namene,
se ne odjavite ali zahtevate, naj vaše podatke izbrišem.

6. KAKŠNE PRAVICE DO VARSTVA PODATKOV IMATE KOT STRANKA?
Kot stranka imate pravico do …
upravljanja s svojim elektronskim naslovom ali plačljive naročnine,
popravka vseh podatkov, ki sem jih shranil(-a),
zahtevka za posredovanje podatkov, ki jih imam shranjene o vas,
zahtevka za izbris ali omejitev vaših shranjenih podatkov.

Če želite svoje podatke posodobiti, spremeniti ali popraviti, me o tem obvestite prek naslednjega elektronskega naslova: radost@sandramiha.com

Če želite, da vas izbrišem iz moje podatkovne zbirke, me o tem obvestite na elektronski naslov: radost@sandramiha.com

7. ALI STRANKE MORAJO POSREDOVATI SVOJE PODATKE?
Da. Kot kupec ali stranka morate zagotoviti podatke, ki jih potrebujemo, da lahko izpolnimo svoje pogodbene obveznosti v okviru raznih storitev, ki jih ponujamo.

Glede na to, kaj zahtevate od nas, vas bomo prosili, da nam posredujete določene informacije, ki lahko segajo od vašega polnega imena, elektronskega naslova in države do podrobnejših podatkov, vključno z vašim polnim imenom, telefonsko številko, elektronskim naslovom, domačim in službenim naslovom ter podatki o vzdrževanih družinskih članih.

8. PIŠKOTKI, PROFILIRANJE IN AVTOMATIZACIJA
Uporabljamo piškotke, ki zagotavljajo, da moje spletno mesto deluje in je uporabnikom prijazno. Ob prvem obisku mojega spletnega mesta se pojavi sporočilo z obvestilom, da uporabljam piškotke in da se, če nadaljujete, strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš računalnik. Takrat se v vaš računalnik namesti piškotek, zato se obvestilo ne pojavi ob vsakem obisku spletnega mesta.
Samodejnega profiliranja v kakršni koli obliki ne izvajamo. Občasno lahko na podlagi prejšnjih izbranih usposabljanj ali izdelkov preverimo, katere teme zanimajo uporabnika.
Vaših podatkov ne posredujemo oziroma ne prodajamo nobenim zunanjim agencijam. Preverjanje predpogojev za napredna usposabljanja se izvede samodejno.

9. KJE SHRANJUJEMO VAŠE PODATKE?
Uporabljamo več sistemov za shranjevanje vaših podatkov, ki mi omogočajo izpolnjevanje pogodbenih obveznosti do mojih kupcev in strank.
V splošnem so informacije shranjene v oblačnih storitvah in računalniki v državi mojega prebivališča,
Združenih državah Amerike, Evropski uniji in Avstraliji.

10. KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?
Zaposleni v podjetju Access Consciousness, pogodbeni sodelavci in zunanje agencije, s katerimi sodelujem, so podpisali NDA-je (pogodbe o nerazkritju podatkov). Hkrati so bili usposobljeni iz varstva podatkov.

Do shranjenih podatkov lahko dostopajo samo uporabniki, ki imajo dovoljenje za dostop do informacij, prek zavarovanih vstopnih točk.