Kako postati denar Gary M. Douglas

Kako postati denar - delovni zvezek

Avtor: Gary M. Douglas

Cena: 25€ + 2€ poštnine

Leto izdaje: 2015
Št. strani: 81
Vezava: mehka
Jezik: slovenski

Naročilo knjige

Plačilo knjige (klikni na željeno opcijo)

SI56 2900 0001 9107 305
Sandra Stare s.p., Zgornje Bitnje 186, 4209 Žabnica

Rezerviraj si knjigo z oddajo naročila prek obrazca na levi strani. Na email pa prejmeš podatke kje lahko prevzameš knjigo 🙂

Knjiga in delovni zvezek v enem!

Knjiga je sestavljena iz dveh delov.

Prvi del je namenjen vprašanjem na katera sami odgovorite, da sploh ozavestite vaša stališča glede denarja.

Drugi del pa so pogovori med Razputinom in študenti, kjer je vso zavedanje, ki je potrebno, da spremenite svojo finančno resničnost in končno zase ustvarite obilje.

“Naredi to knjigo 100x in imel boš 100 milijonov.”– Gary Douglas

Knjiga pred vami je delovni zvezek, ki ga je skanaliziral ustanovitelj Access Consciousness®, Gary M. Douglas. Njegov namen je, da vam omogoči večjo jasnost in lahkotnost z denarjem: Preprosti koraki do več jasnosti v zvezi z denarjem in kako imeti VEČ!

Kaj če bi bil denar samo orodje za spreminjanje sveta?

Kaj če bi bili pripravljeni prejeti neomejene količine denarja?

 

Avtor: Gary M. Douglas

Gary M. Douglas je s transformacijskimi procesi in orodji, ki spreminjajo življenja, začel pred 30 leti. Imenujejo se Access Consciousness® . Ta orodja, ki so ves čas na kreativnem robu zavedanja, so spremenila življenja že dest tisočim ljudem po vsem svetu. Njegovo delo je sedaj prisotno v več kot 170 državah, z več kot 5.000 facilitatorji po vsem svetu. Orodja so izjemno preprosta in učinkovita. Spreminjajo ljudi vseh starosti, spolov, ne glede na njihovo ozadje. Pomagajo odstraniti zidove omejitev, ki nam onemogočajo živeti svobodno življenje, ki si ga resnično želimo.