Projekcije pričakovanja ločitve sodbe in zavrnitve Gary M. Douglas

Projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve

Avtor: Gary M. Douglas

Cena: 25€ + 2€ poštnina

Leto izdaje: 2021
Št. strani: 164
Vezava: mehka
Jezik: slovenski

Naročilo knjige

Plačilo knjige (klikni na željeno opcijo)

SI56 2900 0001 9107 305
Sandra Stare s.p., Zgornje Bitnje 186, 4209 Žabnica

Rezerviraj si knjigo z oddajo naročila prek obrazca na levi strani. Na email pa prejmeš podatke kje lahko prevzameš knjigo 🙂

Kaj če bi bili najboljša stvar, ki se je kdaj koli zgodila na planetu Zemlja? Vse projekcije in pričakovanja, ki ste jih opredelili kot pomembne, so stvari, ki vam preprečujejo biti vse, kar ste.

Gary Douglas v pogovoru z udeleženci seminarja Access Consciousness, ki spreminja življenje, opisuje, kaj so projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve. Način, na katerega uničujejo vas, vaše življenje in vaše odnose, ter kako se jih osvoboditi in biti vse, kar ste.

Ko udeleženci seminarja sprašujejo o denarju, poslu, delu, ljubezni, seksu, telesih, starših, družini in otrocih, Gary ponuja živahne zgodbe, provokativna vprašanja ter neverjetno učinkovita orodja in čistilne izreke, ki vam bodo omogočili, da jasno vidite, kaj je pred vami ter spremenite kar koli v svojem življenju.

Če nimate nobenih projekcij, pričakovanj, ločitev, sodb in zavrnitev, ste lahko dejansko srečni!

Avtor: Gary M. Douglas

Gary M. Douglas je s transformacijskimi procesi in orodji, ki spreminjajo življenja, začel pred 30 leti. Imenujejo se Access Consciousness®. Ta orodja, ki so ves čas na kreativnem robu zavedanja, so spremenila življenja že dest tisočim ljudem po vsem svetu. Njegovo delo je sedaj prisotno v več kot 170 državah, z več kot 5.000 facilitatorji po vsem svetu. Orodja so izjemno preprosta in učinkovita. Spreminjajo ljudi vseh starosti, spolov, ne glede na njihovo ozadje. Pomagajo odstraniti zidove omejitev, ki nam onemogočajo živeti svobodno življenje, ki si ga resnično želimo.