Ste prvič na najini strani?

sandra miha stare access bars access consciousness

Kdo sva in o čem govoriva?

Sva Sandra in Miha Stare.

Facilitatorja Access Consciousnesa. Facilitator je neke vrste učitelj, ki ne uči, kaj je prav in bi vsi morali tako početi, temveč te opolnomoči, da prepoznaš kaj je res zate in da slediš sebi.

Access nama je leta 2019 popolnoma spremenil življenje. Ko sva ga našla sva se počutila, kot da bi prišla domov. V svet novih možnosti, lahkotnosti, radosti, igrivosti, kreaciji onkraj stresa in ustvarjanju čisto nove realnosti izven tega, kar sva kadarkoli poznala. 

Uporaba telesnih procesov in praktičnih orodij nama je prinesla tako hitre rezultate, da sva jih takoj vzljubila in sedaj bi rada, da vsak ve, da obstajajo. Še vedno pa je na tebi ali jih izbereš ali ne.

Na tej strani pa bova na hitro predstavila kaj sploh je Access Consciousness in vse ostalo povezano z njim 🙂

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je skupek praktičnih orodij, telesnih procesov in besednih procesov.
Gre za energijsko transformacijo celotnega življenja. S temi orodji in procesi lažje ustvarite vse, kar si želite. Naša stališča, omejujoča prepričanja, sodbe, pričakovanja in projekcije so tiste, ki nam onemogočajo, da bi ustvarjali življenje po svoji meri. Z Accessovimi orodji pa se vse to na lahkoten način prične raztapljati. Tako dostopamo do sebe. Do svojih kapacitet, katerih sploh ne poznamo, ker se že celo življenje omejujemo in se sodimo. Access temelji na ideji, da ni nič narobe z vami. Kaj če lahko naše nezmožnosti pretvorimo v nove možnosti?

S telesnimi procesi in orodji začnemo prepoznavati, da je mogoče veliko več, kar smo si sploh lahko kdaj predstavljali. Access ne obravnava posameznih področij na način, da je samo ena strategija pravilna. Access te nauči, kako sam prepoznaš, kaj je tisto, kar deluje zate. Da odkriješ SVOJ način. Access ponuja ogromno praktičnih orodij, ki so hitra, enostavna in učinkovita.

Access omogoča, da dobite nazaj svoje življenje, kjer ste lahko vi VI. Da ne zgolj preživljate, ampak dejansko ŽIVITE in ste NAVDUŠENI nad življenjem.

 

Access Consciousness obstaja že 30 let in je prisoten v več kot 173 državah po svetu.
V slovenščino je prevedenih že 9 knjig, ki so vse na voljo za naročilo pri nama.

Kaj so Access Bars?

Barsi so prvi korak do lahkotne spremembe tvojega življenja.

Izvajajo se z nežnim dotikom 32 točk na glavi. Z dotikom posameznih točk sprostimo naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Vsaka točka je za drugo področje (denar, zdravje, telo, kontrola, kreativnost,…).

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite nekaj popolnoma novega in zavestno izbirate zase. Barsi to raztopijo, da lahko končno živite to, kar ste.

access bars Kranj
Računalnik potrebuje ponoven zagon vsake toliko, da deluje tekoče, brez zatikanja. Prav tako pa reset potrebujemo tudi mi. In to Barsi so – reset naše glave. Utišanje neprestanega “čeblanja” v glavi in opuščanje omejitev in zataknjenosti.
Barse si lahko delaš tudi sam/a in že po 10 minutah lahko ustvarijo neverjetne spremembe v počutju. Seansa lahko traja od 10 min do 90 min. Če pa tega časa ni, pa se na delavnici naučimo še ogromno drugih besednih orodij, ki nam omogočijo drugačen pogled na situacijo in energijsko spremenijo naboj, ki je “v zraku”, kar nam omogoči, da nismo več zataknjeni. Nismo več efekt okolice.
Barse lahko preizkusiš na osebni seansi (1 ura) ali se jih naučiš kar sam/a na Bars delavnici (8 ur). Po delavnici lahko delaš proces drugim in tudi sam sebi.

Kaj je Access energijski Facelift?

access facelift Kranj

Je nežen telesni proces, ki se izvaja s polaganjem rok na predele obraza s poudarkom na odstranjevanju sodb v zvezi s telesom, izgledom in staranjem. Facelift nam poleg odstranjevanja gub in liftinga obraza nudi tudi dvig celotnega življenja. Vpelje več dinamike v naše življenje in na splošno dvigne nivo naše energije. Pospešuje tudi samozdravljenje telesa.

Facelift lahko preizkusiš na osebni seansi (1h) ali se ga naučiš na delavnici (8h). Po delavnici lahko delaš proces drugim in tudi sam sebi.

Kaj so Access telesni procesi?

Odstranjujejo bolečine in travme s telesom oz. v telesu. S telesnimi procesi Access Consciousness obnovimo in aktiviramo samozdravljenje. Ponovno vzpostavimo vez med bitjem in telesom. Telesni procesi se izvajajo s polaganjem rok na različnih delih telesa.

Telesne procese lahko preizkusiš na osebni seansi telesnega procesa (1h) ali pa se posamezne naučiš sam/a na delavnicah, ki jih imava občasno (3-4h).
energijski telesni procesi Access Consciousness

Kaj je seminar Temelji?

Temelji so 4-dnevni napredni seminar, ki vam bo spremenil življenje na vseh nivojih. Začeli boste čisto drugače delovati na področju financ, posla, odnosev, zdravja, telesa itd.
Na Temeljih prejmete res ogromno orodij, katere boste tudi znali uporabiti v praksi. Ko se ti pojavi jeza, ljubosumje, strah ipd. – imaš orodje in te moteče vsadke odstraniš.
Štri dni teorije + naučite se 4 telesne procese, da telesa lažje prejmejo celotno spremembo. To pomeni, da vsak dan tudi 2 uri delamo telesne procese.
Tekom seminarja energijsko čistimo vse, kar ne deluje za nas. Že med samim seminarjem odstranimo večino stvari, ki za nas ne delujejo več.

Kaj pa so ostali seminarji, ki jih ponujava?

Vsi ponujeni seminarji in delavnice na najini spletni strani bazirajo na Access Consciousness orodjih. Sestavljeni so iz praktičnih orodij, katera nam pridejo prav v vsakdanjem življenju. Orodja vedno predstaviva tudi s primeri iz prakse. Energijsko pa počistimo tudi vse omejitve in se s tem odpremo novim možnostim.
 

Kaj so izmenjave?

Izmenjave so dogodek, katerega se lahko udeleži kdorkoli, ki je opravil Access Bars delavnico ali katerikoli drugi Accessov telesni proces.

Potekajo 3 ure. Na izmenjavah vsaka oseba enkrat podarja in enkrat prejema tretma.

Izmenjave imava v najinih prostorih v Kranju vsak torek od 18h-21h

izmenjave kranj

Kateri seminar ali delavnico izbrati najprej?

Tukaj ni nobenega pravila. Kaj je tisto, kar je tebe pritegnilo najbolj? Zaupaj sebi. Tisti opis, ki te je najbolj navdušil je zagotovo tisto, kar bo ustvarilo spremembo zate.
Ponavadi pa je Access Bars (osebna seansa ali delavnica) vstopna točka za večino.

Primeri iz prakse

Kar nekaj praktičnih primerov uporabe preprostih Accss Consciousness orodij sva predstavila tudi v videih, katere si lahko pogledaš v najinih video blogih.